SERVICII SOMATOLOGICE

DE CEA MAI ÎNALTĂ CALITATE

Clinica stomatologica in Timisoara, moderna cu peste 10 ani experienta in domeniu. Garantam lucrari la cele mai inalte standarde de calitate datorita staff-ului nostru si dotarilor de ultima generatie.

Misiunea noastră

Clinica stomatologica Star Dental este un lider in domeniul stomatologic autohton. Acest lucru s-a dobandit in timp prin ore de munca, dedicare si servicii la cele mai inalte standarde europene.

Misiunea clinicii Star Dental este sa ofere in continuare servicii stomatologice de cea mai buna calitate, constant cu timpul sa ne optimizam procesele interne de interventie pentru a ne asigura ca pacientul are parte de cel mai bun tratament, sa creem o comunitate dedicata si implicata pentru sanatatea orala si nu in ultimul rand sa mentinem un nivel de tarifare corect pentru serviciile stomatologice din cadrul clinicii.

Servicii stomatologice personalizate

Datorita aparaturii noastre de ultima ora putem face fata la o suita complexa de cereri ale pacientilor. Noi dorim sa oferim tratamente si solutii complet personalizate in functie de nevoile pacientului.

Satisfactia si tratarea pacientului in conditii optime reprezinta prioritatea noastra, astfel facem activ tot posibilul ca odata ce ne-ati trecut pragul sa nu va orientati pe viitor la un alt cabinet sau clinica. Pasiunea si dedicarea echipei Star Dental se observa de la interventii complexe pana la o simpla obturatie.

Turism dentar

In cazul in care interventia pe care doriti sa o efectuati nu este posibila in tara sau localitatea de sedere, la Star Dental Clinic o sa gasiti rezolvarea intr-un timp util. Oferim pachete complete pentru persoanele fizice sau juridice din alte localitati sau tari, la preturi avantajoase cu timpi de solutionare personalizati.

Prin intermediul parteneriatelor noastre putem oferi persoanelor interesate cazare si transport pe toată perioada de terminare a lucrarii stomatologice.

Cat despre comunicarea cu pacientul, suntem vorbitori de lamba romana, germana, engleza sau orice alta limba ce este nativa a pacientului.

 

Servicii de inalta calitate

Oferim servicii stomatologice in concoranta cu standardele europene pentru a ne asigura de cele mai bune practici in stomatologie.

Programari rapide

Aveti posibilitatea sa va programati prin intermediul formularului sau telefonic apeland numarul listat la pagina de contact a cabinetului.

Preturi competitive

Preturile cabinetului nostru sunt extrem de competitive si in acelasi timp in concordanta totala cu calitatea serviciilor oferite

Plata in rate

Daca nu aveti posibilitatea sau nu doriti achitarea integrala a serviciilor stomatologice, avem disponibila si o metoda de finantare prin rate.

Retele de socializare