profilaxia dentara

De ce este importanta igienizarea danturii

profilaxie dentara

Profilaxia dentara se realizeaza prin tratamente profesionale de igienizare dentara regulate, constand in curatarea intensa a dintilor si a gingiilor. Profilaxia dentara este foarte importanta pentru stoparea bolii gingivale ( gingivita) si a bolii parodontale oferind in acelasi timp o sanatate optima a cavitatii bucale, textura naturala culoare si fermitate gingiilor toate acestea contribuind la un aspect frumos al zambetului dvs.

Star Dental Clinic ofera posibilitatea proceduri de tratamente profilactice periodice, efectuate de medici stomatologi igienisti instruiti special prin programe de igiena dentara personalizate pentru fiecare pacient : airflow, scaling, fluorizare, sigilare santuri si fosete, periaj profesional. Personalul clinicii noastre va va reaminti la fiecare 6 luni necesitatea efectuarii serviciului de igienizare dentara profesionala.

PRINTRE BENEFICIILE PROFILAXIEI AMINTIM:

  • eliminarea tartrului – acumularea de placa si tartru dentar atat deasupra cat si sub linia gingiilor poate duce la probleme parodontale serioase. Din pacate chiar si cu un periaj dentar zilnic si prin folosirea atei dentare este imposibil de a elimina toate resturile si bacteriile care se depoziteaza in spatele gingiei. Este nevoie de ochii experimentati ai medicului igienist si echipament specializat pentru a inlatura bacteriile si resturile potential daunatoare.
  • un zambet mai sanatos – dintii patati si ingalbeniti pot reduce dramatic estetica unui zambet. Profilaxia dentara este un tratament efficient pentru eliminarea petelor inestetice
  • o respiratie proaspata – respiratia urat mirositoare indica in cele mai multe cazuri avansarea bolii parodontale. O combinatie de patricule alimentare in putrefactie si gangrenarea gingiilor au ca rezultat o respiratie dezagrabila, denumita in termeni medicali halena bucala. Indepartarea de rutina a placii dentara, a calculilor si bacteriilor in clinica noastra poate reduce considerabil halena bucala, reducand in acelasi timp riscul de infectare a gingiilor

Programare rapida apasand butonul
de mai jos

Retele de socializare