Albire dinti star dental clinic

Toate detaliile referitoare la albirea danturii

ALBIRE DENTARA PROFESIONALA

In ziua de azi zambetul tau este important. Este unul din primele lucruri pe care oamenii il observa atunci cand se intalnesc cu cineva. Un zambet alb si luminos este frumos, te poate ajuta sa te simti bine si sa faci o impresie de neuitat, ajutandu-te astfel in viata personala si cea profesionala

O curatare profesionala a dintilor nu este suficienta pentru mentinerea culorii naturale a acestora, un adjuvant pentru obtinerea unor rezultate estetice superioare este albirea dentara. Stilul de viata, procesul de imbatranire si alti diversi factori pot intuneca si pata culoarea dintilor dvs. Multe din lucrurile pe care le facem in mod regulat pot contrinui la patarea dintilor, cum ar fi consumul de cafea, ceai cola, vin rosu sau fumatul, deasemeni consumul anumitor medicamente.

Star Dental Clinic va ofera sistemul de albire ZOOM! , o metoda de albire dentara revolutionara, practic in aproximativ o ora dintii dvs. vor fi vizibil mai albi. Sistemul de albire dentara ZOOM! este ideal pentru pacientii care vor rezultate imediate, avantajul acestuia fiind evident comparativ cu kiturile de albire dentara la care procesul se face gradual si in decursul mai multor zile.

PROCEDEUL DE ALBIRE DENTARA ZOOM

Procedura de albire ZOOM! este simpla si nedureroasa, incepe cu o scurta pregatire pentru a izola buzele si gingiile, apoi se aplica genul profesional ZOOM! care este activat de o lampa special conceputa. Deobicei dintii devin cu 6 pana la 10 nuante mai albi, procedura de albire dentara este completata de un tratament de fluorizare.

Veti fi uimit de rezultate, dupa aproximativ o ora veti avea ‘zambetul de hollywood’ mult visat!

CÂT DUREAZĂ EFECTUL ALBIRII DINȚILOR?

Efectul albirii profesionale poate dura de la câteva luni la câțiva ani, iar gradul de albire diferă de la o persoană la alta. Parțial, efectul depinde de starea inițială a danturii, de cât de pătați sunt dinții și de concentrația gelului folosit. De asemenea, menținerea efectului depinde de obiceiurile dumneavoastră alimentare, dacă sunteți fumător sau nu, și este de reținut că nu există soluții de albire a dinților care să asigure o schimbare permanentă a culorii sau care să prevină discromia ulterioară a danturii.

Efectul se poate însă menține cu un simplu kit de albire a dinților care poate fi folosit acasă. Unele metode se bazează pe purtarea unei gutiere cu gel pe bază de peroxid de hidrogen, cu o concentrație mai mică, care vă va ajuta să mențineți noul zâmbet alb și strălucitor.

CARE SUNT RISCURILE ALBIRII DINȚILOR?

Există riscuri minore asociate cu albirea dinților. Cel mai comun efect secundar este creșterea sensibilității danturii. Această sensibilitate este totuși superficială și dispare odată cu încheierea tratamentului. Folosirea unei paste de dinți cu un conținut mai ridicat de fluor sau cu efect de atenuare a hipersensibilității danturii, de exemplu pasta Sensodyne, vă va ajuta să reduceți disconfortul. Medicul stomatolog vă poate prescrie un gel pe bază de fluor pe care îl puteți folosi în gutiera de înălbire pentru a reduce sensibilitatea dinților.

Un alt posibil efect secundar al procedurii de albire a danturii constă în iritația și discromia gingivală. În câteva zile aceste neplăceri vor dispărea, iar gingiile își vor reveni, recăpătându-și aspectul natural.

Programare rapida apasand butonul
de mai jos

Retele de socializare